Marketinško svetovanje 


Nudimo marketinško svetovanje oziroma consulting, ki je namenjen podjetjem, katera želijo nadgraditi svoj marketing z digitalno transformacijo ali potrebujejo pomoč pri vzpostavitvi procesov. 


Marketinške storitve izvajamo osebno, v primeru večjih potreb pa v okviru preizkušene ekipe. 

Pri marketinškem svetovanju se najprej podrobno pogovorimo o potrebah in ciljih, nato pa določimo načrt sodelovanja. 

Podjetjem, ki želijo le dodatno izobraziti svoje zaposlene in nadgraditi njihove kompetence, pa nudimo online mentorstvo.


Svetovanje in digitalna transformacija podjetij


Digitalna transformacija predstavlja strateško spremembo delovanja podjetij, ki se morajo prilagajati novemu profilu kupcev in premiku nakupne poti na splet. Digitalni marketing je eden ključnih gradnikov transformacije, ki od marketerjev zahteva osvojitev novih znanj in rabo specializiranih marketinških orodij.

 

Nudimo vam strokovni consulting za vsa področja digitalnega marketinga in jih opolnomočimo za samostojno delovanje. Z zunanjim, neobremenjenim vpogledom pomagamo podjetjem identificirati ključne izzive, prednosti in pomanjkljivosti ter oblikujemo strategijo za izvedbo digitalne transformacije.


Podjetjem, ki že aktivno izvajajo digitalne marketinške aktivnosti, pomagamo postaviti procese na višjo raven.


Strokovno svetovanje podjetjem


Podjetjem, ki že imajo ekipe za digitalni marketing, nudimo svetovanje pri kompleksnih projektih, kot so ureditev infrastrukture spletne analitike, postavitev marketinške avtomatizacije, prenova spletnega mesta in ostali.


Tovrstni projekti zahtevajo poglobljeno znanje z različnih področij digitalnega marketinga, kjer je pomoč strokovnjakov ključnega pomena za uspešno izvedbo in doseganje želenih rezultatov oziroma učinkov. Poleg svetovanja pri projektih podjetjem nudimo izpopolnjevanje zaposlenih z mentorstvom.


Copyright 2020 Digitalstarline.com. Vse pravice pridržane.