Izdelava spletne strani in trgovin


Spletna stran je vaša spletna predstavitev. Pri izdelavi spletne strani poskrbimo za dovršeno oblikovanje strani, odlično uporabniško izkušnjo, hitro nalaganje strani na mobilnih napravah in ustrezno vsebinsko predstavitev.

 

Oblikujemo spletno mesto, ki je tudi vaše prodajno orodje za nastop na spletu.


Začetek izdelave spletne strani


Podjetje mora imeti postavljene poslovne cilje, oz vam jih pomagamo določiti. Le-te nam služijo kot ogrodje za izdelavo spletne strani. Na samem začetku procesa načrtovanja spletne strani zasnujemo, kako bomo te cilje najbolj učinkovito dosegli.

 

Opredelimo, ali je za vas najprimernejša izdelava predstavitvene spletne strani ali posamezne pristajalne strani. Opravimo natančno analizo dejavnosti vašega podjetja in vaše spletne konkurence ter spletno stran umestimo v vaš poslovni model.


Na podlagi analize ustvarimo vsebine, ki spodbujajo odziv obiskovalca vaše strani. Hkrati poskrbimo za optimizacijo tekstov za iskalnike (SEO), da vas kupci najdejo na prvih straneh Googla.


Oblikovanje spletnih strani


Pri oblikovanju spletnih strani poskrbimo za moderen izgled, funkcionalnost in vrhunsko uporabniško izkušnjo.


Pri oblikovanju zasledujemo dobre prakse s področja dizajna, UX-a, optimizacije za iskalnike in pisanja vsebin.


Izbrane cilje uporabimo kot temelj za uporabo sistema za upravljanje spletnih strani (CMS), ki vam omogoča, da spletna stran deluje hitro in nemoteno ter vam daje popoln nadzor nad vsebinami in možnost prilagajanja ter nadgradenj. Spletna stran deluje na platformi WordPress, katera omogoča največ nadgradenj in je znana po izredno dobri stabilnost ter varnosti.


Razvoj spletnih strani in urejanje


Tehnična izdelava spletne strani upošteva vse najnovejše standarde in tako zagotavlja, da bo vaša nova spletna stran prilagojena tudi uporabi na različnih napravah. Razvoj spletne strani vključuje tudi poglobljeno testiranje delovanja, saj se zavedamo, da je brezhibna funkcionalnost ključna za nemoteno poslovanje.


Nudimo tudi vzdrževanje spletnih strani, ali pa vas priučimo k uporabi, saj moramo poskrbeti, da bo spletna stran delovala brez težav.


Copyright 2020 Digitalstarline.com. Vse pravice pridržane.